BILD: niet alleen PSV en FC Groningen, maar ook Ajax houdt Robben in de gaten

BILD: niet alleen PSV en FC Groningen, maar ook Ajax houdt Robben in de gaten

30-05-2019 14:58 Laatste update: 15:12
115

Het Duitse BILD pakt donderdag uit met verrassend transfernieuws: niet alleen PSV en FC Groningen, maar ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Arjen Robben. Het is de vraag of Nederlandse clubs kans maken op de 35-jarige vleugelspeler van Bayern München, want naar verluidt is er ook een andere club die geïnteresseerd is.

Het gaat volgens BILD om Benfica, waar Robben zelfs al mee gesproken zou hebben. Het is niet voor het eerst dat de grootmacht uit Portugal aan Robben wordt gelinkt. Dat gebeurde enkele maanden geleden ook al. Nu Robben zijn laatste wedstrijd voor Bayern heeft gespeeld komt de geruchtenmolen weer op gang.

Ook Robben en Ajax zijn al met elkaar in verband gebracht, maar dat was puur speculeren. Als we BILD mogen geloven hoopt de club hem daadwerkelijk naar Amsterdam te halen. Robben zelf lijkt nog geen beslissing over zijn toekomst te hebben genomen. Naar verluidt heeft de aanvaller ook opties in Amerika en Japan.

Robben werd de afgelopen zeven seizoenen kampioen met Bayern. Verder speelde hij voor Real Madrid, Chelsea, PSV en Groningen.