VVV laat niets los over 'vertrek' Steijn: 'Ga niet zeggen of dat is gebeurd'

VVV laat niets los over 'vertrek' Steijn: 'Ga niet zeggen of dat is gebeurd'

01-06-2019 18:18
9

VVV-Venlo wil niets zeggen over een mogelijk vertrek van hoofdtrainer Maurice Steijn naar Al Wahda. De club weigert commentaar te geven zolang de oefenmeester nog op vakantie is.

Vorige week kwam naar buiten dat Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten was afgereisd om te onderhandelen met Al Wahda, waar hij volgens het lokale Emarat Alyoum in beeld is als opvolger van Henk ten Cate. "Maar daar reageren wij niet op", aldus VVV-woordvoerder Charles Biemans tegenover 1Limburg.

Steijn is momenteel op vakantie en zolang hij weg is, wil de club niet ingaan op de berichtgeving. "Wat hij in zijn vakantie doet, is natuurlijk helemaal aan hem. Als er interesse is, moeten clubs zich eerst bij ons melden", aldus Biemans. "Maar ik ga niet zeggen of dat is gebeurd. We hebben besloten niet te reageren tot Maurice terug is van vakantie."

Onlangs verkocht Steijn een 'nee' aan PEC Zwolle, dat hem wilde aanstellen als opvolger van de naar Feyenoord vertrekkende Jaap Stam. PEC vond deze week in John Stegeman alsnog een nieuwe trainer.