De Ligt: Dus 'waarom duurt het zo lang', vind ik een rare vraag

De Ligt: "Dus 'waarom duurt het zo lang', vind ik een rare vraag"

01-06-2019 21:52
28

Matthijs de Ligt vindt niet dat hij lang doet over zijn transferkeuze. Al maanden wordt de Ajax-captain gelinkt aan diverse topclubs, maar een nieuwe bestemming is er nog niet. De Ligt vindt dat niet raar.

De Ligt stond zaterdag Veronica Inside te woord. De reporter vroeg de Ajacied 'waarom het nou zo lang duurt'. De Ligt kan weinig met die vraag. "Er staan al maanden dingen in de krant, maar volgens mij is de transferperiode nog niet eens beginnen. Dus waarom duurt het zo lang vind ik een rare vraag", zegt hij.

Wedden

Meer odds

"Ik probeer het seizoen gewoon goed af te maken. Dat is ook mijn plicht. Daarna heb ik alle tijd om er rustig over na te denken. Volgens de media is het de ene keer dit en de andere keer dat. Ik heb niet het idee dat ik er heel lang over doe."

Koeman
De Ligt reageerde ook op de vermeende belangstelling van FC Barcelona in bondscoach Ronald Koeman. "Hij heeft al bij Barcelona gespeeld en heeft ook al aangegeven dat Barcelona zijn droom is. Het is nu niet concreet, dus het heeft geen zin om er over te praten. Hij is nu gewoon bondscoach van het Nederlands elftal. Ik ga daar ook niets over zeggen. Of het leeft? Nee, zolang er niets getekend is, is hij gewoon nog bondscoach. Dan hoeft er niets te leven."