'Real niet verzadigd na Hazard: bod van 80 miljoen op Felix en Salah in beeld'

'Real niet verzadigd na Hazard: bod van 80 miljoen op Felix en Salah in beeld'

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 18:35ma 03-06-2019 om 18:35

Real Madrid lijkt na de transfer van Eden Hazard nóg een vleugelaanvaller van wereldklasse te willen aantrekken. Volgens het Spaanse AS heeft de Spaanse grootmacht tevergeefs een bod uitgebracht op João Félix en is ook Mohamed Salah weer in beeld.

Real Madrid hoopte Benfica te overtuigen met een bedrag van 80 miljoen euro plus nog eens 40 miljoen aan bonussen, schrijft AS. De Portugese topclub ontving echter al biedingen bestaande uit een vast bedrag van 120 miljoen en heeft het voorstel van Real afgewezen. De negentienjarige Felix is dit seizoen een sensatie in Portugal en staat ook in de belangstelling van Juventus, Manchester United, FC Barcelona en Atlético Madrid.

Volgens de Spaanse sportkrant staat niet alleen Felix, maar ook Salah op de radar in Madrid. De Egyptenaar weigerde na de Champions League-finale over zijn toekomst bij Liverpool te praten. Het deed Real denken aan de uitspraken van Cristiano Ronaldo een jaar eerder. De Koninklijke overweegt dan ook een nieuwe poging te wagen voor Salah, die zo'n 150 miljoen zou moeten kosten.

Real lijkt in ieder geval de transfers van Hazard, Ferland Mendy en Luka Jovic spoedig aan te gaan kondigen.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws