Van Leeuwen slaat toe met Twente: 'Strakker en gespierder dan 15 jaar geleden'

Van Leeuwen slaat toe met Twente: 'Strakker en gespierder dan 15 jaar geleden'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 00:00do 06-06-2019 om 00:00

Ted van Leeuwen is in de wolken met de komst van Paul Verhaegh. De 35-jarige rechtsback werd woensdagavond gepresenteerd door FC Twente.

Twente betaalt geen transfersom voor Verhaegh, wiens contract bij het Duitse VfL Wolfsburg afliep. "Als zich de kans voordoet een speler van het kaliber Paul Verhaegh binnen te halen, dient een club van ons formaat niet te twijfelen", verklaart technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Twente.

"Hij mag 35 zijn, maar hij ziet er strakker en gespierder uit dan vijftien jaar geleden toen ik hem voor het eerst contracteerde. Paul is de superprof die alles uit zijn carrière gehaald heeft. Een voorbeeld. Altijd voorop in de strijd, nooit een training overslaan en hij kan nog goed voetballen ook. Een speler met een enorme drive, elke wedstrijd, elke training."

Verhaegh maakte vijftien jaar geleden zijn debuut in het betaald voetbal. Dat gebeurde bij AGOVV, de toenmalige club van Van Leeuwen. Verhaegh heeft voor één seizoen getekend. "We kijken van jaar tot jaar hoe Paul zich fysiek en mentaal voelt en hoe de club erin staat. Misschien speelt hij nog wel jaren in het shirt van FC Twente."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat FC Twente er volgend seizoen rechtstreeks in blijven?

(8275 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws