Twente en Van Leeuwen slaan toe: Zijn bijdrage aan de titel is enorm geweest

Twente en Van Leeuwen slaan toe: "Zijn bijdrage aan de titel is enorm geweest"

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 14:10ma 20-05-2019 om 14:10

Het is officieel: Joël Drommel blijft bij FC Twente. De 22-jarige doelman heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd, met een optie op een extra seizoen.

Dat bevestigt Twente maandag via de officiële kanalen. De contractverlenging van Drommel hing de laatste weken in de lucht. "FC Twente is een fantastische club en ik ben blij dat ik hier in De Grolsch Veste blijf spelen", reageert de doelman, die een belangrijke pijler was onder het kampioenschap van Twente in de Keuken Kampioen Divisie.

"We hebben een paar moeilijke seizoenen gehad bij de club en het was prachtig om afgelopen seizoen met de supporters kampioen te worden en zo terug te keren in de Eredivisie. Ik wil weer met FC Twente in de Eredivisie spelen en me hier verder ontwikkelen", zegt Drommel. "Hoe gek het ook klinkt: misschien is een seizoen Keuken Kampioen-divisie ook wel goed voor me geweest."

Ted van Leeuwen stelt dat Drommel 'een geweldig seizoen' achter de rug heeft. "Zijn bijdrage aan de titel is enorm geweest. Met zijn contractverlenging geeft Joël een belangrijk signaal af. Ondanks zijn transfervrije status heeft hij voor een verlenging bij FC Twente gekozen. Dat betekent dat hij een sportieve keuze maakt, geen financiële."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws