RMC: De Ligt gaat binnen enkele dagen kiezen, nog twee topclubs in de race

RMC: De Ligt gaat binnen enkele dagen kiezen, nog twee topclubs in de race

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 00:25do 06-06-2019 om 00:25

Matthijs de Ligt blijft de gemoederen bezighouden in het buitenland. Het Franse RMC meldt woensdagavond dat alléén Paris Saint-Germain en FC Barcelona nog in de race zijn voor de negentienjarige Ajax-aanvoerder.

De Ligt gaat binnen afzienbare tijd de knoop doorhakken. Dat is volgens RMC een kwestie van dagen, niet weken. De laatste maanden probeerden de grootste clubs van Europa, waaronder Juventus, Bayern München, Liverpool, Manchester United en Manchester City hem het hof te maken, maar slechts twee clubs zouden nog over zijn: Barça en PSG.

Het staat vast dat PSG financieel meer kan bieden dan Barça. PSG-directeur Antero Henrique en clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi zouden de laatste tijd veel vooruitgang hebben geboekt in de gesprekken met De Ligt en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De negentienjarige verdediger moet ongeveer 75 miljoen euro kosten.

Eerst werkt De Ligt de eindronde van de Nations League af met het Nederlands elftal. Donderdagavond wacht een clash met Engeland; drie dagen later volgt de finale óf de verliezersfinale tegen Portugal, dan wel Zwitserland. Het Ajax-contract van de Oranje-international loopt door tot medio 2021.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor welke club moet De Ligt kiezen?

PSG
12%
Barça
88%
(11952 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws