'Van Schaik zoekt nieuwe trainer voor NEC en denkt aan oude bekende van Utrecht'

'Van Schaik zoekt nieuwe trainer voor NEC en denkt aan oude bekende van Utrecht'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 07:52do 06-06-2019 om 07:52

Er zit haast achter de aanstelling van een nieuwe trainer bij NEC. Over tweeënhalve week begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen en er is nog geen beslissing genomen over de trainersvacature in het Goffertstadion.

De Nijmegenaren hebben volgens De Gelderlander meerdere ijzers in het vuur. Net als De Graafschap heeft ook NEC 'een oriënterend gesprek' gevoerd met Jurgen Streppel. De 49-jarige coach heeft echter meerdere opties en schuift de definitieve beslissing nog even voor zich uit. De regionale krant weet verder dat Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC, een oude bekende op het oog heeft.

De naam van Jean-Paul de Jong, die bij FC Utrecht al samenwerkte met Van Schaik, wordt namelijk ook genoemd in het Goffertstadion. De Jong mislukte als hoofdtrainer bij de Domstedelingen en kan het geschonden blazoen wellicht oppoetsen bij NEC. Verder kunnen de Nijmegenaren ook kiezen voor een interne oplossing. Dan zou het duo Adrie Bogers-Rogier Meijer, die aan het einde van vorig seizoen al samenwerkten met interim-trainer Ron de Groot, de leiding overnemen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws