Kraay en Van Gangelen leggen wedje over Van de Beek: Flesje rode wijn

Kraay en Van Gangelen leggen wedje over Van de Beek: "Flesje rode wijn"

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 09:25do 06-06-2019 om 09:25

Hans Kraay jr. weet het zeker, héél zeker: binnen een paar maanden is Donny van de Beek basisspeler in het Nederlands elftal. De FOX Sports-presentator durft er zelfs om te wedden met Jan Joost van Gangelen. 

"Over een paar maanden zitten wij hier en dan is Van de Beek onomstreden international", zei Kraay woensdagavond gedecideerd bij De Voetbalzomer op FOX Sports

"Het ligt er wel een beetje aan of-ie vertrekt, denk ik", counterde Van Gangelen direct. "We gaan er een flesje rode wijn op zetten."

Willem Vissers ziet graag een 'Ajax-middenveld' bij Oranje. "Van de Beek, Frenkie de Jong en dan Georginio Wijnaldum in de rol van Lasse Schöne. Dat zou ik gedaan hebben. Maar: De Roon heeft het tijdens de kwalificatiewedstrijden natuurlijk goed gedaan."

Nederland komt donderdagavond in actie tegen Engeland in de halve finale van de Nations League. De kans is groot dat Van de Beek tijdens dat duel op de bank begint. Het middenveld van Oranje bestaat waarschijnlijk uit De Roon, De Jong en Wijnaldum. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Van de Beek in de basis bij Oranje?

(1874 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws