'Ik geloof niet in close zijn met voetballers, maar ik heb iets met Hakim Ziyech'

'Ik geloof niet in close zijn met voetballers, maar ik heb iets met Hakim Ziyech'

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 23:42wo 05-06-2019 om 23:42

Hans Kraay jr. gaat Hakim Ziyech op de voet volgen tijdens de Afrika Cup. De 26-jarige spelmaker van Ajax en Marokko is één van de favoriete spelers van de analist.

"Ik geloof niet in close zijn met voetballers, maar ik heb iets met Ziyech", vertelt Kraay bij het FOX Sports-programma Voetbalpraat. "Toen Alfred Schreuder zwaar onder druk stond bij FC Twente, zei hij: de fans kunnen met 30.000 of 130.000 gaan zitten wapperen, ík vind het gewoon een heel goede trainer. Toen was hij 21."

Ziyech 'vergeet niets', aldus Kraay. "AS Roma vindt hij een krokettenploeg. Die hebben hem heel slecht behandeld. Bij Ajax denken ze er ook zo over. Een aanbieding doen, die intrekken en vervolgens niets meer laten horen... En toen hij uitgefloten werd door een flink gedeelte van de supporters, heeft hij heel zachtjes in mijn oor gezegd: vergeet ik nóóit meer."

"Ik vind hem een heel, heel, heel eerlijke jongen", zegt de analist en oud-voetballer, die uitkijkt naar de Afrika Cup. Marokko speelt op 23 juni de eerste groepswedstrijd tegen Namibië. Kraay heeft hoge verwachtingen. "Ziyech gaat Marokko de Afrika Cup brengen."

Poll

Gaat Marokko de Afrika Cup winnen?

(3411 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws