Vertrek bij Ajax reële optie: 'Ik denk niet dat we alle drie zullen blijven'

Vertrek bij Ajax reële optie: 'Ik denk niet dat we alle drie zullen blijven'

06-06-2019 10:29
48

Rasmus Kristensen sluit een vertrek bij Ajax niet uit. De Deense rechtsback heeft echter geen spijt dat hij ervoor heeft gekozen naar Amsterdam te verkassen.

"Het heeft mijn verwachtingen overtroffen", verklaart Kristensen in gesprek met het Deense Tipsbladet. "Misschien heb ik onderschat dat het zo'n geweldige club en zo'n goed team was, maar ik weet niet of er iemand was die dit had zien aankomen", doelt hij op het uitstekende seizoen van Ajax.

De Deen was echter geen vaste waarde in de formatie van Erik ten Hag. "Het is aan anderen om te beoordelen of dit een te grote stap is geweest", aldus Kristensen, die wel het gevoel heeft bij Ajax een betere voetballer te zijn geworden. Ondanks de mooie ervaring, sluit Kristensen een vertrek niet uit. "Het gaat erom wie de coach kiest. Mazraoui heeft de laatste tijd veel op het middenveld gespeeld, waardoor het tussen mij en Veltman ging. Ik denk niet dat we alle drie bij de club zullen blijven, dus we moeten zien wie er weggaat. Het is aan de club en de trainer."

"Het kan van dag tot dag veranderen. Als ik niet nodig ben, moet ik een andere club zoeken", is Kristensen realistisch. "Dat is iets wat iedere transferwindow kan gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie