'Coutinho is teleurgesteld en maakt vertrekwens kenbaar bij Barcelona'

'Coutinho is teleurgesteld en maakt vertrekwens kenbaar bij Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 20:56do 06-06-2019 om 20:56

Philippe Coutinho heeft zijn entourage duidelijk gemaakt dat hij niet gelukkig is bij FC Barcelona. De 26-jarige aanvallende middenvelder wil deze zomer alweer vertrekken uit Camp Nou, zo heeft Cadena SER vernomen van bronnen binnen de club.

Coutinho heeft zich niet kunnen aanpassen bij Barça en is van plan om eieren voor zijn geld te kiezen. Zeker nu de Spaanse kampioen nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Antoine Griezmann en Neymar. Het bestuur van Barcelona is inmiddels op de hoogte van zijn vertrekwens.

Coutinho is teleurgesteld dat zijn avontuur in Camp Nou niet is geworden wat hij had gehoopt. Hij kwam begin 2018 met hoge verwachtingen over van Liverpool voor liefst 120 miljoen euro. De Braziliaanse international werd gehaald als beoogde vervanger van Andrés Iniesta, maar al snel moest hij zich op de vleugelposities richten. Daar kreeg Ousmane Dembélé regelmatig de voorkeur.

Een transfer heeft wel de nodige voeten in de aarde. Weinig clubs kunnen voldoen aan de vraagprijs van Barça van negentig miljoen euro. Het is daardoor afwachten wat er gaat gebeuren met de creatieve Braziliaan, die zijn marktwaarde nog kan opvijzelen tijdens de Copa América.

Barça zet Coutinho overigens niét nadrukkelijk in de etalage om te voorkomen dat hij waarde verliest. Cadena SER rept van een schaakspel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws