Hazard vraagt fans om begrip: 'Zou nooit zijn weggegaan voor andere club'

Hazard vraagt fans om begrip: 'Zou nooit zijn weggegaan voor andere club'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 23:23vr 07-06-2019 om 23:23

Eden Hazard heeft in een verklaring om begrip gevraagd van de Chelsea-fans voor zijn besluit naar Real Madrid te vertrekken. Vrijdagavond kwam naar buiten dat The Blues het met De Koninklijke eens zijn geworden over de transfer van de Belgisch international.

'Jullie weten nu dat ik naar Real Madrid ga. Het is geen geheim dat het mijn droom is geweest voor hen te spelen sinds ik een klein jongetje was dat zijn eerste doelpunt maakte. Ik heb mijn best gedaan om mijzelf of het team niet af te laten leiden in deze moeilijke periode van speculaties en media-aandacht, zeker in de laatste zes maanden', schrijft Hazard op zijn Facebookpagina.

'Nu de clubs tot een akkoord zijn gekomen, hoop ik dat jullie begrijpen dat ik mijn volgende hoofdstuk moet volgen, dat zou ieder van jullie ook moeten doen als je de kans krijgt je dromen te volgen', vervolgt hij. 'Chelsea verlaten is de grootste en moeilijkste beslissing in mijn loopbaan tot nu toe.' Hazard stelt dat hij heeft genoten van elk moment bij Chelsea. 'En ik heb zou nooit weg zijn gegaan voor een andere club'.

Hazard schrijft dat Chelsea en de Chelsea-fans altijd speciaal voor hem zullen blijven. 'Ik hoop dat we elkaar loten in de Champions League volgend seizoen, zodat we elkaar weer tegenokomen'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws