Blind kijkt met bewondering: 'Hij heeft zo veel talent, die kan overal spelen'

Blind kijkt met bewondering: 'Hij heeft zo veel talent, die kan overal spelen'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 19:12za 08-06-2019 om 19:12

Georginio Wijnaldum en Daley Blind zouden het niet gek vinden als Virgil van Dijk de Gouden Bal wint. De spelers van Oranje zijn onder de indruk van de defensieve kwaliteiten van hun aanvoerder, maar prijzen ook de ontwikkeling van Matthijs de Ligt.

Op de persconferentie voorafgaand aan de finale van de Nations League, zondagavond tegen Portugal, spraken beide internationals zich uit over het verdedigingsduo van Oranje. "Ik denk dat Virgil iedereen kan afstoppen", reageert Wijnaldum op de vraag of Van Dijk de Gouden Bal zou moeten winnen. "Maar het is niet aan ons om dat te zeggen. Wat mij betreft is hij in ieder geval de beste verdediger, dus hij zou de Gouden Bal wel verdienen."

Daley Blind, die ook bij de persconferentie aanwezig was, vult aan. "De kracht van ons team is dat de verdediging al begint bij onze aanvallers. Dat doen ze heel goed. Maar het is duidelijk dat Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt allebei fantastische verdedigers zijn. De Ligt kan met zijn talent overal spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Voor welke club moet De Ligt kiezen?

(11952 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws