Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

'Barça kan eerste overbodige kracht slijten: Valencia wil 20 miljoen betalen'

'Barça kan eerste overbodige kracht slijten: Valencia wil 20 miljoen betalen'

Gepubliceerd: zondag 9 juni 2019 om 14:36zo 09-06-2019 om 14:36

FC Barcelona wil de selectie deze zomer van vers bloed voorzien, maar daarvoor dient de club ook afscheid te nemen van diverse spelers. Volgens RAC1 en Mundo Deportivo is Operación Salida aangevangen, nu Valencia zich heeft gemeld voor Denis Suarez.

Volgens de Catalaanse media is de club uit de sinaasappelstad bereid om twintig miljoen euro te betalen voor de aanvallende middenvelder, die in Camp Nou nooit meer dan een bijrol vervulde. Barça verhuurde hem het afgelopen half jaar aan Arsenal, maar ook in Londen kwam de 25-jarige Suarez mede door blessureleed nauwelijks in actie. De teller bleef steken op vier invalbeurten in de Premier League en twee in de Europa League.

Vertegenwoordigers van Barça en Valencia hebben inmiddels de eerste gesprekken over een transfer achter de rug. Suarez, die via Celta de Vigo en Manchester City bij de Catalanen terecht kwam, is een van de vele beoogde vertrekkers deze zomer. De Spaanse kampioen hoopt op die manier ruimte te creëeren voor nieuwkomers als Frenkie de Jong. Ook een linksback en een topaanvaller staan hoog op het lijstje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws