'Barça zit met Coutinho in zijn maag, aanbiedingen voor Cillessen en huurlingen'

'Barça zit met Coutinho in zijn maag, aanbiedingen voor Cillessen en huurlingen'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 14:34za 08-06-2019 om 14:34

FC Barcelona zit in zijn maag met recordaankoop Philippe Coutinho. De 25-jarige Braziliaan heeft ingezet op een vertrek uit Camp Nou, maar zijn club heeft volgens Mundo Deportivo nog geen aanbiedingen ontvangen.

Coutinho kwam in januari 2018 voor 145 miljoen euro over van Liverpool, maar heeft de hooggespannen verwachtingen nog niet waar kunnen maken in Catalonië. Beide partijen zijn inmiddels tot de conclusie gekomen dat een transfer de beste oplossing is, maar tot nu toe heeft niemand zich gemeld voor de Braziliaan. Volgens Mundo Deportivo is er vooralsnog nog geen club bereid om Coutinho voor dezelfde financiële voorwaarden over te nemen van FC Barcelona.

Zes andere spelers lijken de Spaanse landskampioen wél de rug toe te gaan keren: Jasper Cillessen, Nélson Semedo, Malcom en de teruggekeerde huurlingen André Gomes (Everton), Denis Suárez (Arsenal) en Sergi Palencia (Bordeaux). Volgens de sportkrant zijn er al aanbiedingen binnengekomen voor het zestal. In het geval van Cillessen gaat het vermoedelijk om Benfica en Valencia.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws