'Hagi wil twee bizarre clausules laten opnemen in recordtransfer Ajax-doelwit'

'Hagi wil twee bizarre clausules laten opnemen in recordtransfer Ajax-doelwit'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 13:40ma 10-06-2019 om 13:40

Ianis Hagi leek op weg naar Ajax, maar in Roemenië wordt inmiddels serieus rekening gehouden met de kansen van FCSB. Vader Georghe Hagi stelt twee opvallende voorwaarden aan een eventuele transfer naar de Roemeense topclub.

FCSB, het vroegere Steaua Boekarest, wil Hagi graag inlijven en biedt 3,75 miljoen euro aan Viitorul Constanta. Het zou de duurste transfer ooit zijn in de historie van FCSB. Viitorul-trainer en -eigenaar Hagi wil echter nog twee extra clausules in het contract van zijn zoon laten zetten.

FCSB moet ten eerste een extra 1,3 miljoen euro betalen als ze Hagi niet in minimaal tachtig procent van de wedstrijden laten spelen, meldt Gazeta Sporturilor. Verder moet er nog eens 1,3 miljoen euro worden overgemaakt als voorzitter Gigi Becali hem openlijk bekritiseert in de media. Becali staat namelijk bekend om zijn forse uitspraken, ook over eigen spelers.

Voorlopig is er nog geen akkoord rond Hagi, die ook nadrukkelijk wordt gelinkt aan Ajax. Vorige week werd al gerept over een doorverkooppercentage van dertig procent bij FCSB. Ook zou Becali bereid zijn om contractueel vast te leggen dat Hagi in elke wedstrijd een basisplaats krijgt én niet gewisseld mag worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws