'Ik kan me voorstellen dat Ronaldo het niet leuk vindt dat De Ligt het roept'

'Ik kan me voorstellen dat Ronaldo het niet leuk vindt dat De Ligt het roept'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 15:07ma 10-06-2019 om 15:07

Matthijs de Ligt heeft een risicootje genomen door te onthullen dat Cristiano Ronaldo hem na Portugal - Nederland (1-0) heeft gevraagd naar Juventus te komen. Dat vindt Jeroen Stekelenburg, verslaggever van de NOS.

"Ik vind het niet zo heel verstandig dat De Ligt dat meteen hardop roept", zegt Stekelenburg in de NOS Voetbalpodcast. "Hij doet niets verkeerd, maar ik zou me best kunnen voorstellen dat Ronaldo het niet leuk vindt. Die gaat op een gegeven moment terug naar Juventus en daar spelen allemaal verdedigers, terwijl hij dat heeft gezegd tegen De Ligt."

Commentator Jeroen Grueter vindt het onzin. "Het is juist leuk. De Ligt is negentien jaar en dan komt Ronaldo, die al vijftien jaar één van de beste voetballers ter wereld is, naar hem toen om te vragen of hij bij Juventus wil komen voetballen. Dat is toch geweldig?" Stekelenburg: "Dat is ook geweldig, maar ik vraag me af of Ronaldo dit leuk vindt."

Grueter ziet een transfer van De Ligt naar Juventus wel zitten. "Als je echt wil dat De Ligt een absolute topverdediger wordt, dan moet je eigenlijk hopen dat hij naar Juventus gaat. Dan gaat hij in de leer bij Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws