'Juventus schakelt door en meldt zich na De Ligt-nieuws bij Paris Saint-Germain'

'Juventus schakelt door en meldt zich na De Ligt-nieuws bij Paris Saint-Germain'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 11:38wo 12-06-2019 om 11:38

De vermeende keuze van Matthijs de Ligt voor Paris Saint-Germain zet ook andere transfers in gang. Juventus gaat vol voor PSG-verdediger Marquinhos, klinkt het in Italië.

Als PSG erin slaagt De Ligt naar het Parc des Princes te halen, opent dat de deur voor Marquinhos om naar Juventus te verkassen. Dat melden Sky Sport Italia, Tuttosport en Sport Mediaset. Het ligt voor de hand dat Marquinhos verkocht wordt als De Ligt naar PSG komt en Juventus wil profiteren van die situatie.

De Italiaanse kampioen, die ook in de markt was voor De Ligt, zou al in Parijs zijn geweest voor verkennende gesprekken. De Braziliaan kan op 25-jarige leeftijd bogen op de nodige ervaring. In 2013 betaalde PSG een slordige 31 miljoen euro voor hem aan AS Roma. Marquinhos speelde afgelopen seizoen 44 wedstrijden.

Juventus ziet het als een voordeel dat Marquinhos ook als controlerende middenvelder kan spelen. Hij zou 60 miljoen euro moeten kosten. Dat is ongeveer 20 miljoen minder dan De Ligt. Marquinhos is momenteel met Brazilië in voorbereiding op de Copa América.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws