'Gefrustreerd Barcelona verliest geduld met De Ligt: 'woede' over handelwijze'

'Gefrustreerd Barcelona verliest geduld met De Ligt: 'woede' over handelwijze'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 16:10wo 12-06-2019 om 16:10

Matthijs de Ligt maakt geen vrienden bij FC Barcelona. Dat melden de Spaanse kranten Sport en Marca. Barça begint de transfersoap langzaam maar zeker beu te worden.

De Ligt heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst en dat leidt tot irritaties in Camp Nou. Marca rept over een 'gefrustreerde' clubleiding, die volgens Sport zelfs 'woest' zou zijn door de handelwijze van de Ajax-aanvoerder. Hij zou na maandenlang onderhandelen onderweg zijn naar Paris Saint-Germain.

Barça ziet De Ligt niet alleen door de vingers glippen, de Catalaanse grootmacht zou zich ook gebruikt voelen. In Camp Nou heerste de verwachting dat De Ligt na de Nations League-finale met het Nederlands elftal de knoop zou doorhakken. De verdediger gaat echter eerst op vakantie en zal dan zijn opties afwegen.

De komst van De Ligt is daardoor 'heel gecompliceerd' geworden voor Barcelona. De club heeft zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten dat het huidige aanbod niet verbeterd wordt. In de tussentijd zouden clubs als Juventus en PSG bijna het dubbele hebben geboden. Barça biedt De Ligt net zoveel salaris als Frenkie de Jong.

Ajax heeft naar verluidt al wel groen licht gegeven voor de transfer, waarmee zo'n 75 tot 80 miljoen euro gemoeid zal zijn. Barcelona heeft daardoor de hoop nog niet helemaal opgegeven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws