'PSV moet tien miljoen euro neertellen voor gedroomde opvolger van Schwaab'

'PSV moet tien miljoen euro neertellen voor gedroomde opvolger van Schwaab'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 07:34do 13-06-2019 om 07:34

Italiaanse bronnen bevestigen de interesse van PSV in Lyanco, de Braziliaanse verdediger van Torino. De 22-jarige Lyanco, momenteel als aanvoerder van Jong Brazilië actief op het prestigieuze jeugdtoernooi in Toulon, wordt echter gewild door meerdere clubs.

In het afgelopen half jaar maakte Lyanco veel indruk bij Bologna, dat hem huurde van Torino. Dat heeft ervoor gezorgd dat niet alleen PSV, maar meerdere clubs door heel Europa hem met veel interesse volgen. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat het zou gaan om Zenit Sint-Petersburg, AS Roma en VfL Wolfsburg.

Geïnteresseerde clubs zullen wel diep in de buidel moeten tasten om Lyanco weg te halen uit Turijn, aangezien hij nog een contract tot medio 2022 heeft dat dient te worden afgekocht. De regionale krant schat daarom in dat PSV ongeveer tien miljoen euro moet neertellen om de Braziliaan over te nemen.

De Eindhovenaren zetten in op het feit dat 'de weg naar Champions League-voetbal en een basisplaats open ligt' voor Lyanco en hopen de verdediger daarmee te verleiden voor een overstap naar het Philips Stadion. De 22-jarige Braziliaan moet bij PSV de opvolger worden van Daniel Schwaab, die terugkeert naar zijn vaderland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet PSV tien miljoen euro neertellen voor Lyanco?

(2117 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws