Ziyech wordt 'groter en groter': 'Bayern München, Liverpool, Real Madrid...'

Ziyech wordt 'groter en groter': 'Bayern München, Liverpool, Real Madrid...'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 09:00do 13-06-2019 om 09:00

Hakim Ziyech is 'verschrikkelijk groot' in Marokko. Dat vertelde Ali Boussaboun woensdagavond bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. Ziyech, sterspeler van Ajax, bereidt zich momenteel met zijn land voor op de Afrika Cup. 

"Ik kom regelmatig in Marokko en je hoort natuurlijk de cafépraat, hoe men op straat over Ziyech praat. Hij is het gesprek van de dag. Als het over Marokko gaat, dan gaat het over Ziyech", stelt Boussaboun, oud-speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord en zelf twaalfvoudig international van Marokko. 

"Toen hij er bij de vorige Afrika Cup niet bij was, vanweg een conflict, heeft men de trainer echt vervloekt. Dat-ie het lef had om Ziyech niet mee te nemen... Als je nu naar zijn statistieken kijkt: 12 goals in 23 interlands. Dat is ongelooflijk. Ziyech is verschrikkelijk belangrijk en dat bewijst-ie keer op keer."

"Hij wordt alleen maar groter en groter. Bij Ajax is hij de grote man en je hoort natuurlijk ook de geruchten. Bayern München geïnteresseerd, Liverpool, Real Madrid.."

Volgende week zondag staat het eerste Afrika Cup-duel van Marokko op het programma. Namibië is dan de tegenstander. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Marokko de Afrika Cup winnen?

(5166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws