Update: 'Geen Champions League voor Vlap, gerucht is nergens op gebaseerd'

Update: 'Geen Champions League voor Vlap, gerucht is nergens op gebaseerd'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 21:49do 13-06-2019 om 21:49

Michel Vlap staat volgens diverse Italiaanse media op het punt om de overstap te maken naar Atalanta Bergamo. De aanvallend ingestelde middenvelder van sc Heerenveen zou de Friese club bijna vier miljoen euro moeten opleveren.

De interesse van Atalanta in Vlap is niet nieuw, maar de laatste weken leek het er op dat Vlap naar Anderlecht zou gaan vertrekken. Italiaanse media, waaronder Calciomercato, schrijven nu dat Atalanta en Heerenveen overeenstemming zouden hebben bereikt over een transfersom van drieënhalf miljoen euro voor de Fries. De Belgische topclub zou dus achter het net vissen.

Atalanta is volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League actief, aangezien het in het afgelopen Serie A-seizoen als vierde eindigde. Bij de Italiaanse club staan momenteel al drie Nederlanders onder contract. Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer zijn vaste basisspelers in Bergamo, net als linkspoot Robin Gosens. Laatstgenoemde heeft naast de Nederlandse ook de Duitse nationaliteit.

Update 21.47 uur: De geruchten over een transfer van Michel Vlap naar Atalanta zijn 'op niets gebaseerd'. Dat meldt FeanOnline, een fansite van sc Heerenveen, op basis van een gesprek met een 'betrouwbare bron'. Club en speler zouden een maand geleden met elkaar gesproken hebben, maar dat leidde tot niets. Sindsdien hoorde Vlap niets meer van de club uit Bergamo.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws