'Chelsea en Juventus bereiken akkoord, overstap van Sarri is in kannen en kruiken'

'Chelsea en Juventus bereiken akkoord, overstap van Sarri is in kannen en kruiken'

13-06-2019 23:32
5

De overstap van Maurizio Sarri naar Juventus is een kwestie van tijd. Volgens Gianluca di Marzio, een goed ingevoerde voetbaljournalist, zijn Chelsea en de club uit Turijn eruit gekomen en zijn de onderhandelingen tussen club en trainer in de afrondende fase.

Volgens Di Marzio zal Juventus een bedrag ter compensatie betalen aan Chelsea, maar deze geldsom ligt niet al te hoog. De Londense club wil geen belemmering vormen voor Sarri en mede door de goede relaties tussen het bestuur van Chelsea en de verantwoordelijken bij Juventus is een deal snel tot stand gekomen. De laatste details zouden woensdag in Londen zijn afgerond.

Sarri zal, zo schrijft de vooraanstaande Italiaanse journalist, vrijdag zijn overeenkomst in Londen geannuleerd zien worden, waarop hij een driejarig contract in Turijn zal gaan ondertekenen. Sarri en Juventus moeten nog op een aantal vlakken tot overeenstemming komen, maar dat lijkt een formaliteit. Intussen zal Chelsea volgens Di Marzio snel overschakelen en Frank Lampard aanstellen als nieuwe manager.