Sterk toernooi voor Neres voorspeld: 'Hij is echt een rasvoetballer'

Sterk toernooi voor Neres voorspeld: 'Hij is echt een rasvoetballer'

15-06-2019 23:58
24

Kees Jansma en Hedwiges Maduro verwachten dat David Neres een goed toernooi gaat spelen voor Brazilië. Met de Goddelijke Kanaries won de buitenspeler van Ajax de eerste wedstrijd in de Copa América van Bolivia: 3-0.

"Ik denk dat Neres een goed toernooi gaat spelen, dat denk ik echt", aldus Jansma bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "Hij is echt een rasvoetballer. Hij is tot dusverre een beetje verlegen in de nationale poeg. Hij heeft nu van de week gescoord tegen Honduras. Het is een prachtige kans die hij krijgt en die gaat hij echt pakken. Daar ben ik van overtuigd. Een goede vervanger van Neymar."

Maduro is het met Jansma eens. "Wat hij bij Ajax heeft laten zien is diepgang. Brazilië heeft heel veel spelers die in de bal spelen: Coutinho, Neymar eigenlijk ook. Hij is wel iemand die in de diepte gaat. Dat zijn specifieke kwaliteiten van hem, die bijna geen enkele speler van Ajax heeft. Bij Brazilië zijn er ook weinig spelers die dat hebben."

Neres werd een kleine tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. "Ik denk dat hij de volgende wedstrijd ook weer gaat spelen", aldus Maduro.

No Poll