'Cillessen-toekomst snel duidelijk: Serie A óf Champions League in met Valencia'

'Cillessen-toekomst snel duidelijk: Serie A óf Champions League in met Valencia'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 15:47zo 16-06-2019 om 15:47

Valencia óf AS Roma wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe club van Jasper Cillessen. Dat meldt El Mundo Deportivo zondag. De topclubs uit Spanje en Italië zijn moment 'in een gevecht verwikkeld' om de handtekening van Cillessen (30), weet het medium. 

Diario Sport schreef vrijdag nog dat verschillende ploegen uit de Premier League 'serieuze belangstelling' hebben voor de nummer één van Oranje. Een transfer naar Engeland zou 'in een stroomversnelling zijn geraakt'. Dat bericht klopt volgens El Mundo Deportivo echter niet. De Catalaanse krant stelt dat het Valencia óf Rome wordt voor Cillessen. Het gerucht dat Everton in de markt is voor de Nederlander, wordt afgedaan als 'nonsens'. 

Cillessen heeft een afkoopsom van 60 miljoen euro in zijn contract staan, maar Barça neemt naar verluidt genoegen met de helft van dat bedrag. Roma wil Cillessen aantrekken als opvolger van Robin Olsen, die tijdens zijn debuutseizoen niet heeft kunnen overtuigen. Valencia ziet de oud-speler van Ajax en NEC als een gedegen concurrent voor Neto. In de Champions League wil de winnaar van de Copa del Rey beschikken over twee gelijkwaardige keepers. 

Benfica wás in de markt voor Cillessen, maar de kampioen van Portugal richt zich volgens diverse media nu op Keylor Navas (Real Madrid). 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat is de beste club voor Cillessen?

(1547 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws