'Ik ben blij als de selectie rond is, het seizoen loopt en alles wat rustiger is'

'Ik ben blij als de selectie rond is, het seizoen loopt en alles wat rustiger is'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 12:17ma 17-06-2019 om 12:17

Waar veel mensen binnenkort genieten van een welverdiende vakantie, is het voor Mark-Jan Fledderus de drukste periode van het jaar. De technisch directeur van FC Groningen moet naar eigen zeggen goed op zichzelf letten.

"Het is een geweldige baan, maar ik moet ook echt op mezelf letten deze periode", vertelt Fledderus aan RTV Noord. Hij begon op 1 april in Groningen en is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. "Ik denk dat ik een winnaar ben en het zo goed mogelijk wil doen."

Daardoor komt hij aan sommige dingen niet toe. "Op dit moment moet ik prioriteiten stellen. Ik kan niet iedereen tevreden stellen. Zo heb ik bijvoorbeeld nog geen één op één gesprekken met het personeel gehad, terwijl je dat wel zou willen. Op dit moment is het belangrijkste dat er straks een goede groep staat."

Fledderus woont nu nog in Almelo met zijn gezin. Het is 'niet perfect', meent hij. "De kinderen moeten het schooljaar nog afmaken, want het is ook raar om ze in de laatste fase van school te halen. Ik ben dus erg veel aan het reizen, maar straks mogen we gelukkig verhuizen. Wat dat betreft ben ik blij als de selectie is samengesteld, het seizoen loopt en alles in iets rustiger vaarwater is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws