Update: 'Zaakwaarnemer bood Pereiro aan bij AC Milan, meer kapers op de kust'

Update: 'Zaakwaarnemer bood Pereiro aan bij AC Milan, meer kapers op de kust'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 09:44di 18-06-2019 om 09:44

Gastón Pereiro mag dromen van een toptransfer naar AC Milan. De subtopper uit Italië heeft serieuze belangstelling voor de linkspoot van PSV, die op weg lijkt naar de uitgang in Eindhoven.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio. Milan heeft niet alleen belangstelling, maar sprak zelfs al met de zaakwaarnemer van Pereiro. Paco Casal had in Italië een ontmoeting met de clubleiding van de Milanezen. Dat gebeurde bij Casa Milan, het hoofdkantoor van de club. Pereiro zelf ziet Milan wel zitten. 

Goedkoop zal Pereiro niet worden. Di Marzio schrijft dat PSV ongeveer twintig miljoen euro voor de Uruguyaan wil hebben. In Eindhoven hoopte men lang dat Pereiro zijn contract zou verlengen, maar het Eindhovens Dagblad schreef meerdere stukken over de houding van Casal, die een behoorlijk lastige onderhandelingspartner bleek. De verbintenis van Pereiro loopt volgend jaar zomer af. PSV hoopt hem nu te verkopen, tenzij hij zijn contract verlengt. Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk.

PSV betaalde in 2015 zeven miljoen euro voor Pereiro. De aanvallende middenvelder kwam dit seizoen tot 27 duels in de Eredivisie, waarvan 23 als basisspeler. Daarin was hij goed voor tien goals en zes assists.

Update 09:42 uur: De berichtgeving uit Italië klopt volgens het Eindhovens Dagblad. Echter brengt de lokale krant wel een nuance aan: Casal heeft Pereiro aangeboden bij Milan. 'Vooralsnog is dat de status. Er zijn meer kapers op de kust', schrijft clubwatcher Rik Elfrink op Twitter.

Poll

Past Pereiro bij AC Milan?

(2004 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws