'PSV wil om tafel met zaakwaarnemer Pereiro: snel duidelijkheid vereist'

'PSV wil om tafel met zaakwaarnemer Pereiro: snel duidelijkheid vereist'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 23:28ma 20-05-2019 om 23:28

PSV wil deze week duidelijkheid krijgen van Gastón Pereiro. De Eindhovense club hoopt om tafel te kunnen met zaakwaarnemer Paco Casal van de middenvelder.

De Uruguayaanse mediamagnaat liet tot dusver 'tal van pogingen' lopen om het contract van de 23-jarige Pereiro te verlengen, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV wil hoe dan ook voorkomen dat de Uruguayaans international volgend jaar zomer transfervrij de deur uitloopt. Hij moet deze zomer dus óf zijn contract verlengen in het Philips Stadion óf vertrekken.

Volgens de regionale krant is het mogelijk dat Casal op de Copa América wacht. Dat toernooi wordt van half juni tot begin juli gehouden. Als Pereiro daar een goede indruk maakt, kan dat extra interesse opwekken. De aanvallende middenvelder mag zich momenteel al in de belangstelling van andere clubs verheugen, maar of dat tot een transfer leidt is nog onduidelijk.

PSV betaalde in 2015 zeven miljoen euro voor Pereiro. De aanvallende middenvelder kwam dit seizoen tot 27 duels in de Eredivisie, waarvan 23 als basisspeler. Daarin was hij goed voor tien goals en zes assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet PSV Pereiro verkopen deze zomer?

(1314 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws