'PSV in wachtkamer voor viertal, vertrek Lozano en Bergwijn hangt in de lucht'

'PSV in wachtkamer voor viertal, vertrek Lozano en Bergwijn hangt in de lucht'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 07:12di 18-06-2019 om 07:12

PSV is naarstig op zoek naar versterkingen, maar de belangrijkste doelwitten zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Dat meldt De Telegraaf. Vooral de defensie heeft prioriteit.

De Eindhovenaren namen al afscheid van Daniel Schwaab, terwijl Manchester City een terugkoopoptie voor Angeliño gaat activeren. Daarnaast verhuurt PSV Armando Obispo komend seizoen aan Vitesse.

Lyanco Vojnovic is in beeld als vervanger van Schwaab, maar de vraagprijs van Torino voor de 22-jarige Braziliaan 'ligt zeker niet onder de tien miljoen euro', weet De Telegraaf. Diego Palacios, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Willem II speelde, is eveneens 'geen koopje'. De Ecuadoraanse linksback heeft een contract tot medio 2023 bij SD Aucas in zijn geboorteland.

Ook op andere posities heeft PSV nog weinig geluk. Zo is RB Leipzig-aanvaller Bruma zeker niet goedkoper dan Vojnovic. De Brabanders zijn geïnteresseerd in beide spelers, maar heeft de nodige concurrentie en ontvangt tot dusver niet veel medewerking. PSV kon meteen al een streep zetten door AZ-aanvaller Calvin Stengs. Het is nog afwachten of Steven Berghuis van Feyenoord wel een haalbare kaart is.

Laatstgenoemde is in beeld als vervanger van Hirving Lozano en Steven Bergwijn. Een vertrek van dat tweetal hangt in de lucht. Napoli is in de markt voor de Mexicaan, maar 'vanuit Italië bereiken verschillende berichten Nederland'. Bergwijn staat in de belangstelling van onder anderen Ajax, Internazionale, Tottenham Hotspur en Manchester United, maar geen van die clubs heeft al doorgepakt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws