'Aston Villa gaat op Nederlandse toer en wil na El Ghazi nóg een Nederlander'

'Aston Villa gaat op Nederlandse toer en wil na El Ghazi nóg een Nederlander'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 10:34di 18-06-2019 om 10:34

Aston Villa wil zich naast Anwar El Ghazi versterken met nóg een Nederlander. Oud-Feyenoorder Terence Kongolo zou in de belangstelling staan van de naar de Premier League gepromoveerde ploeg.

Volgens The Daily Mail is Villa niet de enige ploeg die interesse heeft. Ook Watford denkt erover de verdediger binnen te halen. Kongolo staat momenteel onder contract bij Huddersfield Town, dat hem vorig jaar zomer voor twintig miljoen euro overnam van AS Monaco na hem eerst een half jaar gehuurd te hebben. Zijn contract loopt nog tot medio 2022.

Afgelopen seizoen degradeerde Kongolo met Huddersfield naar de Championship. Door een transfer te maken kan hij alsnog op het hoogste niveau van Engeland blijven spelen. Het lijkt dan ook niet onlogisch dat de verdediger zelf welwillend tegenover een transfer staat.

Bij Aston Villa zou Kongolo in Anwar El Ghazi een landgenoot tegenkomen. El Ghazi speelde het afgelopen seizoen op huurbasis in Birmingham, maar is inmiddels definitief overgenomen van het Franse Lille.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws