Maaskant reageert op kritiek: 'Ik weet niet waar die geluiden op gebaseerd zijn'

Maaskant reageert op kritiek: 'Ik weet niet waar die geluiden op gebaseerd zijn'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 12:46wo 19-06-2019 om 12:46

Robert Maaskant kan niets met de kritiek van VVV-supporters op zijn aanstelling. De deze week gepresenteerde oefenmeester verklaart dat hij aanbiedingen heeft ontvangen van meerdere clubs.

"Er waren verschillende clubs die mij hebben gebeld. Toen ben ik er serieus over gaan nadenken om weer op het veld te gaan staan", aldus Maaskant tegenover L1. Onder meer de Amerikaanse MLS-club FC Concinatti nam contact op met Maaskant.

Vanuit de aanhang van VVV klinkt al direct kritiek. Maaskant, die hiervoor werkzaam was als technisch directeur bij Almere City, begint aan zijn vijftiende klus als hoofdtrainer. Anderhalf jaar geleden stelde hij nog dat hij nooit meer als trainer op het veld zou staan. "Ik vind het fijn dat deze mensen een geluid laten horen, want het geeft aan dat ze een gevoel bij de club hebben. Maar ik kan er niet zoveel mee", aldus Maaskant over de negatieve geluiden.

"Ik weet niet waar de geluiden op gebaseerd zijn en mensen gaan elkaar ook napraten. Laten we eerst maar gaan kijken hoe zaken gaan lopen", vervolgt hij. Maaskant is in Venlo de opvolger van Maurice Steijn, die aan de slag gaat bij Al Wahda FC in de Verenigde Arabische Emiraten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws