Maaskant nú al aangepakt door VVV-fans: 'Aan mij om hun ongelijk te bewijzen'

Maaskant nú al aangepakt door VVV-fans: 'Aan mij om hun ongelijk te bewijzen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 14:30di 18-06-2019 om 14:30

Toen maandag uitlekte dat Robert Maaskant een dag later gepresenteerd zou worden als nieuwe trainer van VVV-Venlo, gingen fans van de club op social media en fora behoorlijk los op de oefenmeester en de keuze van VVV. Maaskant vindt het vooral 'fijn dat supporters betrokken zijn bij de club'.

Dat zei de nieuwe coach van VVV dinsdag in gesprek met dagblad De Limburger"Voetbal is emotie, maar ik lees niet alles. Ik kan zeggen dat ik met alle mensen in de voetballerij waar ik mee gewerkt heb nog altijd door een deur kan. Ik heb gewonnen en verloren in mijn carrière, dat is zo."

"Ik ben ook weggestuurd op plekken en ik ben zelf vertrokken. Dat hoort bij een loopbaan van twintig jaar in het voetbal. Ik heb nu de rust om weloverwogen voor VVV te kiezen. Ik heb daar het juiste gevoel bij. Het is aan mij om het ongelijk van de fans te bewijzen. Dat is een mooie uitdaging."

Maaskant treedt in de voetsporen van Maurice Steijn, die het de afgelopen vijf jaar uitstekend deed in Venlo. Hij deinst niet terug voor zo'n erfenis. "Wat Maurice hier heeft neergezet is echt knap. Maar we gaan ons uiterste best doen. En misschien gaan we het wel beter doen, wie weet? Onze doelstelling is echter handhaving, laat dat duidelijk zijn."

Lees meer over: Eredivisie VVV

Poll

Is Maaskant de juiste man voor VVV?

(1988 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws