'Gosens zet Champions League-debuut op het spel voor Bundesliga-droom'

'Gosens zet Champions League-debuut op het spel voor Bundesliga-droom'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 15:49wo 19-06-2019 om 15:49

Robin Gosens is volgens TC/Tubantia dichtbij het realiseren van zijn grote voetbaldroom: voetballen in de Bundesliga. De 24-jarige linksback van Atalanta Bergamo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Schalke 04.

Ook Der Kicker meldt dat de verdediger bij Schalke 'auf dem Zettel' staat. Gosens loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Atalanta, dat volgens Tubantia al in gesprek is met Schalke. De nummer vier van het voorbije Serie A-seizoen zou de verdediger graag langer binnenboord houden, maar lijkt nu genoodzaakt om hem te verkopen. Hoeveel de oud-speler van Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo moet kosten, is vooralsnog niet duidelijk.

De in Emmerich geboren back lijkt vrijwillig afstand te doen van Champions League-voetbal komend seizoen. Atalanta heeft een topseizoen achter de rug en mag na de zomer zijn debuut maken in het miljardenbal. Schalke daarentegen vocht vrijwel het hele seizoen tegen degradatie en eindigde uiteindelijk op de veertiende plaats in de Bundesliga.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws