Herrera geeft boost aan Ajax en PSV: Mexicaans doelwit lijkt te transfereren

Herrera geeft boost aan Ajax en PSV: Mexicaans doelwit lijkt te transfereren

19-06-2019 21:58
96

Ajax en PSV lijken goede papieren te hebben voor de komst van Edson Alvarez. Miguel Herrera, zijn trainer bij Club América, rekent op een vertrek van de verdediger.

"De kans is klein dat Alvarez nog heel lang blijft", laat Herrera weten aan Esto en Linea. "Hij is een speler die de aandacht trekt van veel mensen in Europa, maar ik beschouw hem nog steeds als één van onze spelers. Feit is dat hij natuurlijk interessant is vanwege zijn kwaliteiten en leeftijd."

De meest logische bestemming van de 21-jarige Alvarez is volgens Mexicaanse media de Eredivisie. Ajax en PSV werden afgelopen seizoen regelmatig gelinkt aan de Mexicaanse verdediger. Herrera benadrukt overigens dat geen enkele club een officieel bod heeft neergelegd bij Club América.

Het contract van Alvarez loopt tot medio 2022. Ook Wolverhampton Wanderers en en Celtic en Italiaanse clubs als Internazionale, Atalanta Bergamo en Fiorentina zouden in de markt zijn. Alvarez is bij Ajax in beeld als opvolger van Matthijs de Ligt, terwijl PSV op zoek is naar een vervanger van Daniel Schwaab.