'Vitesse zou mijn eerste keus zijn, dan moeten we kijken of dat haalbaar is'

'Vitesse zou mijn eerste keus zijn, dan moeten we kijken of dat haalbaar is'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 09:42do 20-06-2019 om 09:42

Een vertrek is voorlopig niet aan de orde, maar mócht Guram Kashia besluiten om afscheid te nemen van San Jose Earthquakes, dan heeft een rentree bij 'zijn' Vitesse de absolute voorkeur. Kashia vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

Na acht seizoenen in het Gelredome verkaste Kashia (31) afgelopen zomer naar de Major League Soccer. Zijn basisplaats is hij inmiddels kwijt in San José. "Als ik zou besluiten hier te vertrekken, dan zou ik altijd eerst contact opnemen met Vitesse. Maar zo ver ben ik nog helemaal niet", vertelt de Georgiër.

"We zitten hier nog midden in de competitie, we willen de play-offs halen. Ik wil belangrijk zijn voor het elftal. En daarna? Dat gaan we wel zien."

Kashia koestert warme gevoelens voor de club die hij tussen 2010 en 2018 diende. "Vitesse zal altijd mijn eerste keus zijn. Vervolgens moeten we kijken of dat haalbaar is."

"Stel, ze hebben op mijn positie twee goede centrale verdedigers. Dan moeten ze het niet doen. Ik wil niet komen op basis van mijn verleden, mijn statistieken. Ik ben de club veel verschuldigd en niet andersom."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws