VI: Vilhena voor vijf jaar naar Rusland, Feyenoord vangt negen miljoen euro

VI: Vilhena voor vijf jaar naar Rusland, Feyenoord vangt negen miljoen euro

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 15:19do 20-06-2019 om 15:19

Feyenoord en FK Krasnodar zijn het eens geworden over de transfer van Tonny Vilhena. De middenvelder vertrekt naar verluidt voor negen miljoen euro naar Rusland, zo meldt Voetbal International.

Krasnodar en Feyenoord zouden vanmiddag tot een akkoord zijn gekomen over een overgang. Voor Vilhena ligt een vijfjarig contract klaar, aldus VI. Volgens het weekblad was Krasnodar niet de enige gegadigde. Ook Sevilla FC, Real Betis en een aantal Duitse clubs hebben belangstelling in de middenvelder getoond. De Russen bleken echter het slagvaardigst.

Naar verluidt betaalt Krasnodar zo'n negen miljoen euro. Volgens VI is het 'door allerlei bepalingen' niet bekend hoeveel Feyenoord precies aan de overgang overhoudt. Eerder leken de gesprekken tussen Feyenoord en Krasnodar nog stuk te lopen op de transfersom, maar donderdag kwamen de partijen er alsnog uit.

Vilhena had in Rotterdam-Zuid nog een contract voor één seizoen, maar wilde graag een stap maken. In Rusland kan hij bovendien een veelvoud gaan verdienen van wat hij in Rotterdam aan salaris kreeg.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws