'Clubhopper' Falkenburg gaat bij ADO voor langste dienstverband uit zijn loopbaan

'Clubhopper' Falkenburg gaat bij ADO voor langste dienstverband uit zijn loopbaan

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 12:17vr 21-06-2019 om 12:17

Erik Falkenburg blijft toch nog behouden voor ADO Den Haag. De 31-jarige Leidenaar zou per 1 juli transfervrij zijn, maar heeft alsnog zijn aflopende contract verlengd.

Falkenburg heeft bijgetekend tot de zomer van 2021 en mag zich opmaken voor zijn derde en vierde seizoen in het groen-geel. Voor ADO is het de derde contractverlenging in korte tijd: eerder deze week verbonden John Goossens en reservedoelman Mike Havekotte zich aan de club. Ook Sheraldo Becker loopt uit zijn contract, maar lijkt zijn heil buiten Den Haag te zoeken.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij dat hij een akkoord heeft bereikt met Fallkenburg. "Erik is een doelgerichte, inzichtrijke en multifunctionele speler", laat hij weten aan de ADO-site. "Los van zijn kwaliteiten als voetballer is het een harde werker en een fijne gozer om in de groep te hebben. Het is mooi dat Erik aan boord blijft."

Falkenburg debuteerde in 2008 bij Sparta en speelde daarna bij AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC Breda, Willem II en ADO. Wanneer hij zijn nieuwe contract in Den Haag uitdient, zou dat voor de gewezen 'clubhopper' het langste dienstverband uit zijn loopbaan zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws