De Mos ziet PSV-toekomst zonnig in: 'Komen allebei terug om PSV 1 te versterken'

De Mos ziet PSV-toekomst zonnig in: 'Komen allebei terug om PSV 1 te versterken'

21-06-2019 19:49
54

Aad de Mos heeft het volste vertrouwen in de toekomst van PSV. Volgens de trainer in ruste zit er in Eindhoven een talentvolle lichting spelers aan te komen.

De Mos noemt in gesprek met Voetbal International zijn favoriet Armando Obispo (20), voor komend seizoen verhuurd aan Vitesse, maar ook Mohammed Ihattaren (17), Cody Gakpo (20), Yorbe Vertessen (18) en Dante Rigo (20), die volgend seizoen uitkomst voor Sparta. "Daar verwacht ik ook wel wat van", aldus de Hagenaar. "Ik heb het idee dat zowel Rigo als Obispo terugkomt bij PSV en het eerste elftal gaat versterken."

Volgens analist heeft de koerswijziging op De Herdgang goed uitgepakt voor PSV. "De laatste jaren is er keihard gewerkt met oud-topspelers als coaches (onder meer Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy, Luc Nilis en Boudewijn Zenden, red.) en je ziet dat dit een enorme verbetering is bij PSV." Het bovengenoemde vijftal zal echter even geduld moeten hebben, voordat ze PSV kunnen dragen. "Het zijn wel spelers die op posities spelen, waar nu geroutineerde spelers staan."