Raiola 'speelt clubs tegen elkaar uit': 'Als speler heb je er niks over te zeggen'

Raiola 'speelt clubs tegen elkaar uit': 'Als speler heb je er niks over te zeggen'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juni 2019 om 23:55za 22-06-2019 om 23:55

Mino Raiola bepaalt volgens Valentijn Driessen waar Matthijs de Ligt volgend seizoen speelt. De zaakwaarnemer van de jonge Ajacied heeft volgens Driessen alle touwtjes in handen en probeert er voor zichzelf en voor De Ligt zo veel mogelijk geld uit te halen.

Vorige week leek Paris Saint-Germain de volgende bestemming van De Ligt, maar gisterenavond werd duidelijk dat Juventus nu weer de beste papieren zou hebben. "Mino Raiola zit achter het stuur en die bedient zich wel van dit soort praktijken", legt Driessen uit bij FOX Sports. "Hij speelt clubs tegen elkaar uit. Als hij aan de vergadertafel komt hebben spelers weinig meer te zeggen over hun toekomst."

"Hij bepaalt de strategie van de onderhandelingen en probeert er voor zichzelf en voor De Ligt het meeste uit te halen", gaat de chef voetbal van De Telegraaf verder. "Daar is hij nadrukkelijk mee bezig. Vorige week was de schoonfamilie van De Ligt niet voor niets in Parijs op huizenjacht, maar nu verschijnt de berichtgeving rondom Juventus weer. Het is praktijk om zoveel mogelijk geld te verdienen."

Ook Ajax heeft volgens Driessen de regie uit handen gegeven. "Zij hebben Raiola verteld dat ze tussen de 75 en 80 miljoen euro voor De Ligt willen hebben. PSG en Juventus willen dat allebei betalen. Op die manier heeft Raiola de vrije hand en daar maakt hij gebruik van. Nu lijkt Juventus op pole position te liggen, maar als PSG weer over dat bod heen gaat kan het zomaar anders zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws