Update: 'Utrecht sluit miljoenendeal met Belgen en vertienvoudigt aankoopbedrag'

Update: 'Utrecht sluit miljoenendeal met Belgen en vertienvoudigt aankoopbedrag'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 12:50zo 23-06-2019 om 12:50

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 14:25zo 23-06-2019 om 14:25

FC Utrecht neemt na een seizoen alweer afscheid van Nicolas Gavory. De club is akkoord gegaan met een bod van 'meer dan drie miljoen euro', zo meldt De Telegraaf zondagmiddag. 

Gavory staat al een tijdje in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs. Eind mei werd er al interesse getoond in de Fransman, zo wist Voetbal International destijds te melden. Onder meer vanuit België en Frankrijk was er interesse. Nu heeft FC Utrecht een akkoord bereikt met een nog onbekende club over een transfer van Gavory. 

Zondag trainde de selectie van John van den Brom voor het eerst dit seizoen - zonder Gavory. De linkspoot is vermoedelijk al in onderhandeling met de geïnteresseerde club. 

Vorige zomer kwam Gavory voor slechts circa 2,5 ton over van Clement Foot. Mocht de transfer van minstens drie miljoen euro tot stand komen, dan heeft Utrecht de waarde van de linksback vertienvoudigd. 

Update 14.25: Standard Luik wordt de nieuwe club van Gavory. Dat melden meerdere toonaangevende Belgische media, waaronder Het Nieuwsblad. De verwachting is dat de transfer binnen afzienbare tijd zal worden afgerond. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws