VI: Leegloop dreigt in Utrecht, viertal geniet buitenlandse belangstelling

VI: Leegloop dreigt in Utrecht, viertal geniet buitenlandse belangstelling

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 12:57vr 31-05-2019 om 12:57

FC Utrecht gaat mogelijk met een flink afgeroomde selectie beginnen aan zijn avontuur in de voorrondes van de Europa League. Michiel Kramer, Nick Marsman en de huurlingen Timo Letschert en Riechedly Bazoer gaan sowieso weg en zouden zomaar eens gevolgd kunnen worden door nóg eens vier spelers.

Backs Sean Klaiber en Nicolas Gavory, spelmaker Simon Gustafson en aanvaller Gyrano Kerk staan volgens Voetbal International in de belangstelling van niet nader genoemde buitenlandse clubs. FC Utrecht houdt er naar verluidt rekening mee dat minstens één van de vier spelers na de zomer niet terugkeert in De Galgenwaard.

De Domstedelingen zijn echter al bezig met het versterken van de selectie: Justin Lonwijk en Issah Abass verbonden zich deze week aan de club. De van AZ overgekomen trainer John van den Brom wil bovendien Adam Maher en Mats Seuntjens meenemen uit Alkmaar. Het vertrek van Klaiber en Gavory kan eventueel intern worden opgevangen door spelers als Mark van der Maarel, Leon Guwara en Urby Emanuelson.

FC Utrecht won dinsdagavond met 0-2 bij Vitesse en verzekerde zich van een ticket voor de voorrondes van de Europa League. Het Europese avontuur begint op donderdag 25 juli.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws