FC Utrecht raakt mogelijk nóg een back kwijt: 'Ben altijd open en eerlijk geweest'

FC Utrecht raakt mogelijk nóg een back kwijt: 'Ben altijd open en eerlijk geweest'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 18:43zo 23-06-2019 om 18:43

FC Utrecht lijkt Nicolas Gavory kwijt te raken aan Standard Luik en ook collega-back Sean Klaiber weet nog niet of hij het seizoen in De Galgenwaard afmaakt. De rechtspoot zou buitenlandse belangstelling genieten, maar sinds het einde van het seizoen is het stil geworden rondom de 24-jarige verdediger uit Nieuwegein.

Klaiber was zondag van de partij tijdens de eerste training van FC Utrecht en stond FOX Sports te woord. De back beschikt nog over een tot medio 2021 doorlopend contract en maakt zich niet al te veel zorgen. "Ik heb veel zin om dit seizoen te beginnen bij FC Utrecht. En als er iets komt, dan gaan we ervoor zitten. En anders blijf ik gewoon hier."

Momenteel is er geen interesse in Klaiber. "Nee, er speelt niets. Daar ben ik altijd heel open en eerlijk in geweest", laat hij weten. "Het ziet er heel goed uit hier. Ik zie het ook zitten om eventueel nog een jaar bij FC Utrecht door te gaan en dan alsnog een stap te maken."

FC Utrecht is al vroeg aan het seizoen begonnen, in de wetenschap dat het eind juli aan mag treden in de voorrondes van de Europa League. Zrinjski Mostar (Bosnië-Herzegovina) of FK Akademija Pandev (Noord-Macedonië) zal op donderdag 25 juli en 1 augustus de tegenstander zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Hoe ver gaat FC Utrecht komen in de Europa League?

(4488 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws