Telstar-captain verbindt zich parttime aan Ajax en tekent contract op De Toekomst

Telstar-captain verbindt zich parttime aan Ajax en tekent contract op De Toekomst

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 19:46zo 23-06-2019 om 19:46

Telstar-aanvoerder Frank Korpershoek bereidt zich alvast voor op een leven na zijn voetbalcarrière. De 34-jarige Noord-Hollander gaat komend seizoen parttime bij de jeugdopleiding van Ajax aan de slag, laat hij weten via Instagram.

Korpershoek deelde zondagmiddag een foto, waarop te zien is hoe hij zijn contract ondertekent in Amsterdam. De geroutineerde middenvelder wordt 'skillstrainer' op De Toekomst en neemt de middenbouw van de Ajax-teams onder zijn hoede. Voor hoeveel seizoenen hij zich aan Ajax heeft verbonden, laat Korpershoek in het midden.

De middenvelder maakte in 2006 zijn debuut voor Telstar en groeide vervolgens uit tot clubicoon in Velsen-Zuid. In maart besloot Korpershoek om zijn aflopende contract met nóg een seizoen te verlengen, waardoor hij zijn veertiende (!) seizoen in dienst van De Witte Leeuwen tegemoet gaat. "Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis. Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken", liet hij toen weten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next season 📝 🙏🏻 . .. ... .... #skillstrainer #middenbouw

Een bericht gedeeld door Frank Korpershoek (@frankkorpershoek) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws