PSV haalt Van Breukelen terug naar Eindhoven: 'We zijn weer compleet'

PSV haalt Van Breukelen terug naar Eindhoven: 'We zijn weer compleet'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 08:22ma 24-06-2019 om 08:22

Hans van Breukelen keert terug bij PSV. De oud-doelman treedt in Eindhoven toe tot de raad van commissarissen met de portefeuille voetbalzaken.

Dat maakt PSV maandagochtend bekend via de officiële kanalen. Van Breukelen pakt daarmee zijn oude rol weer op. Tussen 2010 en 2016 was hij al voetbalcommissaris in Eindhoven. Hij verliet zijn post om technisch directeur te worden bij de KNVB, een turbulente periode die na één jaar eindigde.

Van Breukelen is in het Philips Stadion de opvolger van de naar Anderlecht vertrokken Frank Arnesen. "We zijn blij dat we Hans weer in die rol mogen verwelkomen", zegt president-commissaris Jan Albers op de site van PSV. "In een rvc van een voetbalclub wil je graag alle expertisegebieden verenigen. Met de terugkeer van Hans zijn we weer compleet."

Albers doelt daarmee op de invulling van alle 'hoofdfuncties' bij PSV. Mark van Bommel is hoofdtrainer, John de Jong technisch manager, Jan Vennegoor of Hesselink en hoofdscout en Ernest Faber is het hoofd van de jeugdopleiding. Van Breukelen stond tussen 1984 en 1994 onder de lat bij PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws