'Genk biedt tien miljoen en speelgarantie: Ajax lijkt naast Hagi te grijpen'

'Genk biedt tien miljoen en speelgarantie: Ajax lijkt naast Hagi te grijpen'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 10:07wo 26-06-2019 om 10:07

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 15:44wo 26-06-2019 om 15:44

Ajax lijkt naast Ianis Hagi te grijpen. Volgens het Roemeense Telekom Sport heeft KRC Genk de beste papieren om de talentvolle middenvelder binnen te hengelen. Genk is bereid flink te betalen.

Volgens het Roemeense medium wil Genk tien miljoen euro neertellen voor Hagi, die momenteel onder contract staat bij Viitorul Constanta. Ajax werd eerder al in verband gebracht met de zoon van de Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi, maar lijkt naast de speler te grijpen.

Genk is bovendien bereid een speciale clausule in het contract van Hagi op te nemen. Daarin zou staan dat de Roemeen een minimum aantal wedstrijden in actie komt voor de hoofdmacht. Zodoende is Hagi gegarandeerd van speeltijd, wat een overgang naar België extra aantrekkelijk maakt.

Eerder deze week meldde Marca nog dat Sevilla op pole position lag voor Hagi. Volgens Telekom Sport leidt Genk nu echter de dans. Die club heeft zich tijdens het EK O21 laten overtuigen van de kwaliteiten van Hagi.

Mocht Genk inderdaad tien miljoen neertellen voor Hagi, dan wordt de middenvelder de duurste uitgaande transfer ooit in de Roemeense eerste klasse. Het record staat nu op naam van Nicolae Stanciu, die ooit voor 9,8 miljoen euro de overstap maakte naar Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws