'PSV verwelkomt miljoenenaankoop in Philips Stadion voor laatste formaliteiten'

'PSV verwelkomt miljoenenaankoop in Philips Stadion voor laatste formaliteiten'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 18:40wo 26-06-2019 om 18:40

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 18:57wo 26-06-2019 om 18:57

PSV is weer een stapje dichter bij het vastleggen van Bruma. De 24-jarige aanvaller uit Portugal landde woensdag aan het eind van de middag op Eindhoven Airport en heeft zich inmiddels gemeld in het Philips Stadion.

De laatste formaliteiten worden op dit moment afgerond, meldt het Eindhovens Dagblad. Woensdagochtend bevestigde zaakwaarnemer Catio Baldé dat Bruma voor PSV heeft gekozen, waardoor het rondkomen van de transfer een kwestie van tijd is. Alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

Bruma kan bij PSV een vijfjarig contract ondertekenen. Hij komt voor een maximaal bedrag van vijftien miljoen euro over van RB Leipzig, waar hij afgelopen seizoen niet kon imponeren. In veertien Bundesliga-optredens (zes basisplaatsen) was de vleugelaanvaller goed voor één doelpunt en één assist.

Met de komst van Bruma speelt PSV in op het waarschijnlijke vertrek van zowel Steven Bergwijn als Hirving Lozano. Beide spelers azen op een transfer. Als Bruma binnen is, schakelt PSV door naar andere doelwitten. De club wil op korte termijn nog minimaal twee verdedigers aan de selectie toevoegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws