Vlap wil naar 'fantastische club': Ik denk dat dit een ideale stap is voor mij

Vlap wil naar 'fantastische club': "Ik denk dat dit een ideale stap is voor mij"

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 22:02wo 26-06-2019 om 22:02

Michel Vlap wil snel duidelijkheid over zijn toekomst. Het is geen geheim meer dat Anderlecht dolgraag in zee wil met de 22-jarige middenvelder, die woensdagavond een helft meespeelde in de oefenwedstrijd van sc Heerenveen tegen Regioselectie Gaasterland (8-0).

"Ik wilde graag meedoen, want ik ben een liefhebber. Maar natuurlijk zat Anderlecht in mijn hoofd, je wil geen blessures oplopen", vertelt Vlap aan Voetbal International. Hij heeft al contact gehad met speler/trainer Vincent Kompany. "Kompany belde mij op en zei dat hij me had zien spelen en me volgde. Dat is wel kicken."

De komst van Vlap is al weken prioriteit voor Anderlecht. Een akkoord over een transfersom van acht milljoen euro is dichtbij, maar witte rook is er nog niet. Vlap vindt de onduidelijkheid lastig. "Iedereen vraagt ernaar, terwijl ik niet eens weet of het nu al rond is of niet. Ik wil weten waar ik aan toe ben. Ik wil ergens naartoe werken, net als vorig jaar."

"Ik heb ambities en ik vind Anderlecht een fantastische club", vervolgt Vlap. "Een club die altijd top is geweest, de grootste club van België. Het vleit me echt, het zou fantastisch zijn. Voor de club en voor mij, als er een mooi bedrag komt. Ik kan wel zeggen dat ik deze club altijd trouw wil blijven, maar ik wil ook hogerop en mezelf verder ontwikkelen."

"Ik denk dat dit een ideale stap is voor mij. Maar de clubs moeten er dus nog uit komen, we zien wel wat er gaat gebeuren. Nog een jaar de kar trekken bij Heerenveen zou denk ik ook goed voor me zijn, maar ik wil graag het maximale uit mijn loopbaan halen en ik denk dat Heerenveen me dat ook gunt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws