'Heerenveen op jacht met Vlap-jackpot: twee middenvelders, spits en linksbuiten'

'Heerenveen op jacht met Vlap-jackpot: twee middenvelders, spits en linksbuiten'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 10:40di 25-06-2019 om 10:40

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 15:53di 25-06-2019 om 15:53

Met de opbrengst van Anderlecht-doelwit Michel Vlap wil sc Heerenveen de selectie op vier posities versterken. Volgens de Leeuwarder Courant azen de Friezen naast een vervanger voor Vlap ook op een verdedigende middenvelder, een spits én een linksbuiten.

De transfersoap rond Vlap lijkt zijn ontknoping te naderen. LC schreef dinsdagochtend dat onderhandelingen tussen Heerenveen en Anderlecht in een vergevorderd stadium zijn aanbeland. De topclub uit Brussel zou bereid zijn om acht miljoen euro te betalen voor Vlap. Afgelopen seizoen was de aanvallende middenvelder goed voor zestien goals en vier assists in 34 Eredivisie-optredens.

Met de opbrengst van de transfer kan technisch manager Gerry Hamstra de markt op. Heerenveen wil een directe vervanger voor Vlap aantrekken en mikt daarnaast op de komst van een controleur, een doelpuntenmaker en een aanvaller voor op de linkervleugel, weet LC

De nummer elf van het afgelopen seizoen raakte onder meer Stijn Schaars (gestopt), Morten Thorsby (Sampdoria), Sam Lammers (terug naar PSV) en Yuki Kobayashi (transfervrij weg, nog geen club) kwijt. Inmiddels zijn spits Jens Odgaard en middenvelder Hicham Faik vastgelegd. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws