'Boodschap voor Overmars: Bergwijn-alternatief mag niet vertrekken'

'Boodschap voor Overmars: Bergwijn-alternatief mag niet vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 17:35do 27-06-2019 om 17:35

Ajax heeft Krépin Diatta in het vizier, maar Club Brugge is niet van plan om de Senegalees te verkopen. De Belgische topclub hoopt de aanvaller nog één seizoen binnenboord te houden om hem vervolgens voor een groter bedrag door te verkopen dan hij nu waard is.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Diatta is niet de eerste optie van Ajax. Dat is Steven Bergwijn. Ajax schakelt door naar Diatta wanneer de PSV'er om wat voor reden dan ook niet naar Amsterdam komt. 

Diatta (20) heeft inmiddels twee seizoenen bij Club Brugge achter de rug. Vorig seizoen scoorde de Senegalees twee keer in 23 wedstrijden. Mede dankzij de inbreng van Diatta won Senegal de eerste wedstrijd op de Afrika Cup van Tanzania. Hij maakte de 2-0. Op de Afrika Cup heeft Diatta tot nu toe een goede indruk achtergelaten.

Het Laatste Nieuws meldde woensdag nog dat Ajax een bod van vijftien miljoen euro op Diatta overweegt. Een dag later schrijft de Belgische krant dat Club Brugge hem niet wil laten vertrekken met als doel om hem volgend jaar zomer voor nog meer geld te verkopen.

Bij Emmanuel Dennis en Arnaut Groeneveld is dat een ander verhaal. Zij mogen bij een goed bod wél vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws